Jackpot Sure Shot Tip

Jackpot tip, as the name suggests has the potential to get you more money Profit as it is not the number of tips one trades; but it is the accuracy of a single tip which has the potential to help you realise your financial dreams. This tip is a value for money for all i.e whether one can see the trading terminal or not or is dealing through a broker on phone at BSE, NSE or in F&O. Thus you are on a correct path of making money every day with single daily accurate tip. Click on Image or Post Title to Read More.

rocket call

Bank Nifty Option Tip

If You are Looking for 150-300 points in Intraday Bank Nifty Option everyday; then you must Check our Bank Nifty option tips which Provide Large Targets and Small Stop Loss. The aim is to make Rs 3000-6000 almost daily by trading One Lot in Bank Nifty. You just require 10k to start trading in Bank Nifty. We even provide free guidance for Option trading to those who have never ventured in this segment. Click on Image or Post Title to Read More.

Bank Nifty Tips which gets You Profit

Awards and Recognition

An award is something which is awarded based on Merit. Awards & Recognition are a must in Life as it provides the necessary vigour to keep progressing ahead in Life. Awards do not only acknowledge success; they recognise many other qualities: ability, struggle, effort and, above all, excellence. This is the reason that for past 22 Years we have been christined as Best Stock Market Tips Provider & we are at the 'Top' in this field. Check out our Awards by clicking on Image or Post Title Now!!

Best share market tips provider award in India

Jackpot Sure Shot Tip

Jackpot tip, as the name suggests has the potential to get you more money Profit as it is not the number of tips one trades; but it is the accuracy of a single tip which has the potential to help you realise your financial dreams. This tip is a value for money for all i.e whether one can see the trading terminal or not or is dealing through a broker on phone at BSE, NSE or in F&O. Thus you are on a correct path of making money every day with single daily accurate tip. Click on Image or Post Title to Read More.

rocket call

Bank Nifty Option Tips

If You are Looking for 150-300 points in Intraday Bank Nifty Option everyday; then you must Check our Bank Nifty option tips which provide Large Targets and Small Stop Loss. The aim is to make Rs 3000-6000 almost daily by trading One Lot in Bank Nifty. You just require 10k to start trading in Bank Nifty. We even provide free guidance for Option trading who have never ventured in this segment. Click on Image or Post Title to Read More.

Bank Nifty Tips which gets You Profit

Awards and Recognition

An award is something which is awarded based on Merit. Awards & Recognition are a must in Life as it provides the necessary vigour to keep progressing ahead in Life. Awards do not only acknowledge success; they recognise many other qualities: ability, struggle, effort and, above all, excellence. This is the reason that for past 22 Years we have been christined as Best Stock Market Tips Provider & we are at the 'Top' in this field. Check out our Awards by clicking on Image or Post Title Now!!

Best share market tips provider award in India

Stored Card Data will be deleted from all Online Platforms

Effective 1st Jan'22!

Your Bank card details saved on Merchant Website/App will get deleted by the merchants as per the RBI mandate for enhanced card security. 

 To pay each time, enter full card details or opt for tokenisation. Pl refer to following to know what’s Tokenisation:- 

 As per RBI mandate starting 1st January 2022, clear card number, CVV and Expiry date and any other sensitive information related to cards cannot be stored by merchants for processing online transactions. 

 1. What is tokenisation? Ans. Tokenisation refers to replacement of actual or clear card number with an alternate code called the “Token”. This shall be unique for a combination of card, token requestor (i.e. the entity which accepts request from the customer for tokenisation of a card and passes it on to the card network to issue a corresponding token) and the merchant (token requestor and merchant may or may not be the same entity). 

 2. Where will these Tokens get used? Ans. Once created, the Tokenised card details will be used in place of an actual card number for future online purchases initiated or instructed by the card holder. 

 3. What is the benefit of tokenisation? Ans. A tokenised card transaction is considered safer as the actual card details are not shared / stored with the merchants to perform the transaction. 

 4. How can the tokenisation be carried? Ans. Step 1 – The card holder can get the card tokenised by initiating a request on the website/app provided by the token requestor and any such similar facility provided by the merchant. Step 2 – The token requestor / merchant will forward the request directly to the Bank which issued the applicable credit card or to Visa / Mastercard / Diners / Rupay, with the consent of the card issuing Bank. Step 3 – The party receiving the request from Token requester, will issue a token corresponding to the combination of the card, the token requestor, and the merchant. 

 5. Is the Tokenisation guideline applicable for both Credit and Debit cards? Ans. Yes. Starting 1st Jan 2022, both Debit and Credit cards have to be Tokenised 

 6. Is Tokenisation applicable for International Card on File transactions? Ans. No. Tokenisation is applicable only for Domestic transactions. 

 7. How can I manage my tokenised cards? Ans. Bank will provide a portal to the card holders to view and manage the tokenised cards. Card holders can view / delete tokens for the respective cards through this portal.

8. Will tokenisation have any impact on the POS transactions that the card holder does at merchant outlets? Ans. No. Tokenisation is only required for carrying out the online transactions 

 9. What are the charges that the card holder needs to pay for availing this service? Ans. The customer need not pay any charges for availing the service of Tokenising the card. 

 10. Who can perform tokenisation and de-tokenisation? Ans. Tokenisation and de-tokenisation can be performed only by the card issuing Bank or Visa / Mastercard / Rupay / Diners who are referred as authorised card networks. 

 11. Are the customer’s card details safe after tokenisation? Ans. Actual card data, token and other relevant details are stored in a secure encrypted mode by the card issuing Bank and / or authorised card networks. Token requestor / merchants cannot store full card number or any other card detail. 

 12. Is tokenisation of card mandatory for a customer? Ans. No, a customer can choose whether or not to let his / her card tokenised. If not Tokenised, starting 1st Jan 2022, the card holder must enter the full card number, CVV and Expiry date every time to complete their online transactions. 

 13. How does the process of registration for a tokenisation request work? Ans. The registration for a tokenisation request is done only with explicit customer consent through Additional Factor of Authentication (AFA), and not by way of a forced / default / automatic selection of check box, radio button, etc. Customer will also be given choice of selecting the use case and setting-up of limits.

 14. Is there any limit on the number of cards that a customer can request for tokenisation? Ans. A customer can request for tokenisation of any number of cards to perform a transaction. 

 15. Can the customer select which card to be used in case he / she has more than one card tokenised? Ans. For performing any transaction, the customer shall be free to use any of the cards registered with the token requestor / merchant.

 16. Once tokenised, how will the customer see the card details on the merchant page? Ans. The customer will see the last 4 digits of the card on the merchant page 

 17. What will happen to the token once the customer’s card gets replaced or renewed or reissued or upgraded? Ans. The customer should again visit the merchant page and create a fresh token.

 18. Will the card tokenisation need to be done at every merchant? Ans. Yes. A token must be unique to the card at a specific merchant. If the customer intends to have a card on file at different merchants, then tokens must be created at all the merchants. 

 19. If the card holder is having 3 different cards, then is the card holder expected to create 3 different tokens at the same merchant. Ans. Yes. As mentioned earlier, token must be unique for a combination of card and merchant. 

 20. Can a card issuer refuse tokenisation of a particular card? Ans. Based on risk perception, etc., card issuers may decide whether to allow cards issued by them to be registered by a token requestor / merchant.

Remember to subscribe to our best Bank Nifty Option tips and make money even with the small capital of rupees 5000 only basis. You must remember that we have been voted as the best Bank Nifty tips providers in India and you can get benefited with the expertise.

You can watch the video on the subject below to know more about the tokenization and debit card credit card removal from the online platforms and reasons behind it.

Jackpot Sure Shot Tip

Jackpot tip, as the name suggests has the potential to get you more money Profit as it is not the number of tips one trades; but it is the accuracy of a single tip which has the potential to help you realise your financial dreams. This tip is a value for money for all i.e whether one can see the trading terminal or not or is dealing through a broker on phone at BSE, NSE or in F&O. Thus you are on a correct path of making money every day with single daily accurate tip. Click on Image or Post Title to Read More.

rocket call

Recover Lost Money Plan

A number of traders have lost their money in the market due to wrong trading advice or emotional decisions. We keep on getting a number of requests for helping these traders recover their lost money. We are proud to say that till date we have helped 1368 people recover their lost money. Get Back your lost money with our Precision Tips backed by timely info, accurate technical analysis which is backed by 30 Days Money Back Guarantee. Click on Image or Post Title to Read More.

Recover Market Losses, Recover money lost with your stock broker

Awards and Recognition

An award is something which is awarded based on Merit. Awards & Recognition are a must in Life as it provides the necessary vigour to keep progressing ahead in Life. Awards do not only acknowledge success; they recognise many other qualities: ability, struggle, effort and, above all, excellence. This is the reason that for past 22 Years we have been christined as Best Stock Market Tips Provider & we are at the 'Top' in this field. Check out our Awards by clicking on Image or Post Title Now!!

Best share market tips provider award in India

 
Chart> Nifty A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9